fbpx

ИТ услуги и поддръжка

Сервиз и магазин за настолни компютри, лаптопи, телефони, монитори и компоненти.

ул. „Кольо Ганчев“ 48, Стара Загора

Експресен компютърен сервиз

Експресен компютърен сервиз. Диагностика и отстраняване на проблеми с компютри, лаптопи, принтери. Възстановяване на изтрите информация, почистване от вируси инсталации и преинсталации в рамките на работния ден, ако поискате и в рамките на вашето работно място. Концентрирайте се в правенето на бизнес и оставете проблемите с компютрите на нас!

 

 

Поправка на лаптопи и настолни компютри

Профилактика и почистване

Инсталиране на операционна система

Диагностика на компютър

Сглобяване и поддръжка на майнинг риг системи

Изработка на сайт

Монтаж на охранителни камери и системи за видеонаблюдение.

Кибер сигурност

Ремонт на телефони

Готови сме да Ви помогнем включително Събота и Неделя

Имате нужда от инсталация и настройка на операционни системи, офис пакети, специализиран софтуер или  лаптопът Ви прегрява и трябва да се почисти?

Попаднали сте на най-доброто място, с най-добри цени в цяла Старозагорска област. Ще получите техниката си обратно възможно най-бързо и повече няма да стъпите при други наши конкуренти. ГАРАНТИРАНО! 

Абонаментна поддръжка на компютри Стара Загора

 

Свържи се с нас

Ремонт на устройства и отстраняване на проблеми

Отстраняването на неизправности по преносимите компютри (лаптоп, таблет и др.) е една много деликатна работа. Изисква се много внимание и крие повече рискове за причиняване на козметични проблеми по устройството. Причината за това е фактът, че технолозите трябва да успеят да съберат много компоненти на малко място и освен това да предвидят възможност за доброто им охлаждане. Затова сервизните услуги на мобилни компютри са значително по-скъпи. Често пъти ремонтът на един лаптоп отнема три пъти  и повече. Вниманието и усилията, които един техник трябва да вложи от себе си също не са малко. Затова е вярно твърдението, че колко по-малко е устройството – толкова по-скъп е ремонта.

Управление на данни, архивиране и възстановяване

Информацията, която създавате, използвате и съхранявате, начинът на управление, контролът и архивирането са критично важни за фирмата Ви. Въпреки това, много от компаниите все още използват външен диск или нещо подобно за защита на данните си, респективно фирмата си.

Без значение размера на компанията, данните са най-ценният актив.

  • Колко дълго можете да оцелеете без достъп до информацията, на която разчитате всеки ден?
  • Може ли текущия ви архив, да ви предпази от човешка грешка, кражба от служител, повреда на хардуер, вируси и др.?
  • Какво ще направите без вашите финансови данни?

Всеки сам може да прецени важността на данните. Много хора не осъзнават, че докато риска от голямо бедствие е доста нищожен, то по-голямата част от загуба на данни е в резултат на малки локални проблеми. Може ли фирмата ви да устои на срив в оборудването, причинен от “счупване” на твърд диск, токов удар, вирус или дори кражба?

Абонаментна поддръжка на компютри Стара Загора

Ние не сме просто техници, които сменяме изгорели захранвания и чистим прах от компютрите. Ние спестяваме реални пари и със знанията и опита си допринасяме вашата администрация да заработи по-добре. А парите, които харчите за компютърна техника да се изхарчат по най-добрия начин.

Отправете запитване и ще получите оферта с ясни параметри (наши задължения и отговорности) съобразена с вашите нужди