fbpx

Адрес

гр. Стара Загора,

Бул. Митрополит Методи Кусев 41 (с изглед на ул. Васил Левски)

 

Телефон

0893 273 537

 

 

 

Свържи се с нас

Поправка на лаптопи и настолни компютри
Ние Ви предлагаме цялостна грижа за вашият хардуер на уникално добри цени. Също така предлагаме диагностика и поддръжка по домове и офиси за цяла гр. Стара Загора и околностите му.
Профилактика и почистване
Профилактика и почистване на настолни компютри или лаптопи, което включва пълно разглобяване, почистване и поставяне на термо паста.

Цена: 20лв.

Инсталиране на операционна система

Инсталиране на нова операционна система (Windows, Linux) + необходимите драйвери + VLC player, µTorrent, Winrar и Google Chrome

Цена: 30лв.

Диагностика на компютър
Диагностициране на проблем с Вашият компютър и подробно обясняване на клиента какви са възможните решения. Сумата се заплаща, ако след приключена диагностиката Вие прецените, че бъдещият ремонт не е рентабилен или в случаите, в които е невъзможен. При извършен ремонт тя НЕ се заплаща!

Цена: 10лв.

Изработка на сайт

Ще изработим красив сайт за Вашия бизнес. Изберете дизайн предварително и получете точно това, за която сте заплатили! Бъдете един от многото ни доволни клиенти.

Важно е да споменем, че към цената не се включват хостинг,домейн и изработка на лого. При пакетни услуги има добри намаления!

Цена: 250лв.

Кибер сигурност
Киберсигурността е състояние или процес на защита и възстановяване на мрежи, устройства и програми от всякакъв вид кибератака. Кибератаките са нарастваща опасност за организациите, служителите и потребителите. Те могат да бъдат предназначени за достъп или унищожаване на чувствителни данни или изнудване на пари.

Цена: По договаряне

Сглобяване и поддръжка на майнинг риг системи
Всичко за всеки крипто ентусиаст, който иска да получава напълно пасивни допълнителни доходи под формата на Биткойн или друга криптовалута.
Монтаж на охранителни камери и системи за видеонаблюдение.

Една от многобройните ни дейности е изграждане и монтаж на видеонаблюдение. Услугата е подходяща както за различни по вид и капацитет бизнес обекти, така и за частни лица, целящи да защитят материалната си собственост и лична неприкосновеност. 

Ремонт на телефони

Предлагаме ремонт на мобилни телефони. Не се колебайте да се свържете с нас за да сменим счупения дисплей на телефона, за смяна на операционна система, разкодиране, премахване на PIN код, при забравена парола или да решим друг проблем. Сервиз за телефони в Стара Загора. Бърз ремонт на ниски цени.