fbpx

Запознай се с твоята най-коректна IT компания

гр. Стара Загора,

Бул. Митрополит Методи Кусев 41 (с изглед на ул. Васил Левски)

 

За нас

IT Консултации от 2011г. 

Разполагаме с мобилни екипи от компютърни техници, действащи на територията на гр. Стара Загора, гр. Казанлък и околностите.

Ние Ви предлагаме качество, коректност и гаранция за извършените от нас компютърни услуги . Техниците ни са добре подготвени и обучени за да могат да диагностицират компютърният проблем и да успеят да се справят c почти всякаква компютърна проблемна ситуация. Разполагаме с приветлив и отзивчив квалифициран персонал. Предлагаме разнообразна гама от услуги и абонаментни програми за поддръжка на компютри и компютърни услуги на добри и атрактивни цени в този сегмент на IT пазара . Ние се разрастваме и развиваме постоянно в IT обслужването. Поради това набираме все по-голяма популярност в град Стара Загора.

IT Експерта

Години опит в бранша

Доволни клиенти

Trust

Защо да изберете нас

Причините да изберете именно нас са безброй, но не бихме желали да Ви ги изтъкваме на едно място. Много по-доволни бихме останали да ги разберете сами в процеса на съвместната ни работата. В сравнение с големите и наложили се фирми на пазара ние можем да Ви предложим много по-бързо, коректно и лично отношение за всеки един Ваш проблем. Не на последно място предлагаме и доста по-ниски цени от конкурентите си в бранша, но НЕ и за сметка на качеството! С усмивка на уста бихме се справили с всеки Ваш разален настолен, или преносим компютър.

 

 

Бърза диагностика

Качество на работа

Обслужване по офиси и домове

Големи отстъпки за компютърни части и периферия

Ниски цени