fbpx

8 причини защо ви е нужен сайт

  1. Вашият бизнес ще печели

Днес, все повече потребители използват интернет да търсят продукт или услуга, която им е нужна. Ако имате сайт вашият бизнес ще достига до повече клиенти и ще реализирате повече продажби.  Без сайт, потенциалните клиенти ще намерят вашата конкуренция, която вече има сайт. Важно е вашият сайт да изглежда добре и да отговаря на вашият бизнес. Така вие ще спечелите доверието на клиентите.

  1. Сайтът не е скъп

Сигурно си мислите, че не може да си позволите професионален сайт, но всъщност не може да си позволите да нямате ! Всъщност цената, която ще платите не е нищо в сравнение с това което ще спечелите. Сайтът е най-ефективният начин да промотирате вашият бизнес.

  1. Ще държите клиентите информирани

Помислете за вашият сайт като вашата онлайн брошура или каталог. Много по-лесно и бързо е да промените информация за дадена услуга или продукт на вашият уебсайт. Така клиентите ви ще бъдат постоянно информирани за новостите и промените във вашият бизнес.

  1. Сайтът е винаги онлайн

Сайтът е винаги онлайн за вашите редовни или потенциални клиенти 24/7/365 давайки им възможност да преглеждат вашите продукти и да се свържат с вас, когато вашият офис е затворен.

  1. По-голям пазар

Независимо дали предлагате продукт или услуга, вашият сайт ще ви даде повече възможност за продажби. Ако сте търговец, един онлайн магазин е чудесно място за продаване на вашите продукти на един по-голям пазар. Мислите ли, че можете да продавате продукти или услуги онлайн ? Не забравяйте, че дори коли и къщи се продават онлайн!

  1. Показвате вашият бизнес

Не зависимо какъв тип бизнес притежеата, сайтът е едно чудесно място където може да покажете вашата работа. Като включите портфолио или галерия, отзиви за вашата работа. Може да покажете защо вашият бизнес е по-добър от конкуренцията !

  1. Сайтът пести време

Предаване на информация до клиента отнема време, независимо дали е по телефона, лице в лице или на емайл. С вашият сайт вие може да предоставите информация за вашите продукти и услуги. Веднъж когато вашият сайт е онлайн, той е достъпен до вашите клиенти и ви пести време. А какво е времето ? Времето е пари !

  1. Подобрява обслужването

Чрез включването на FAQ страница, добавяне на статии или качване на бюлетини, вие отговаряте на всички въпроси на вашите клиенти и ще ги поддържате в крак с времето. Какъв по-добър начин да им предостаите информация, от споделянето на информация на вашият сайт.