fbpx

Описание на Инсталиране на операционна система

Ако Ви е омръзнало да се борите с вируси, троянски коне, адуеър, спайуеър и други крайно непри ятни бъгове, и искате да ползвате чиста ( нова ) операционна система, ние ще ви я инсталираме по възможно най – отговорния и правилен начин.

За да работи оптимално добре, Операционната система освен инсталацията, трябва да бъде и правилно конфигурирана в последствие.Необходим е не малък набор от настройки, които ако бъдат пропуснати, компютърът Ви няма да използва пълния си потенциал.

Инсталирана правилно, с подходящите настройки в последствие, операционната система е нещото, без което компютърът няма смисъл.
Може да забравите за вирусите, и другите неприятни неща, които са се крили в компютъра ви, защото ние ще ги унищожим преди инсталацията.

Операционната ви система е нещото, от което зависи бързината на компютъра в голяма степен.
Необходимо е само да се инсталира и конфигурира правилно, за което ние сме насреща.

В цената не влиза пълното програмно обезпечаване (офис пакет, кодеци, речници и т.н.)
Ако желаете да получите пълен пакет, цената е преференциална (пакетна) и е 30лв.

Допълнителна информация

При извършване на повече от една компютърна услуга,
цената може да се коригира в полза на клиента (да се намали)

* По-високата цена на компютърната услуга ( за посещение на адрес на клиента ) при издаване на фактура, се обуславя от това, че е необходимо второ посещение на място при клиента (за да му бъде връчена фактурата), което се дължи на факта, че фактура за компютърна услуга се издава само след извършване на плащане!
При издаване на фактура на място в магазина, цената за компютърната услуга е по-ниската от двете.